• Slider ICT beheer

ICT, we kunnen tegenwoordig niet zonder

  • Heeft u in uw organisatie de IT op orde?
  • Is uw data veilig opgeslagen op de server?
  • Heeft u uw back-ups goed geregeld?
  • Zijn uw werkstations goed beveiligd tegen alle bedreigingen van het internet?
  • Hoe snel is uw organisatie weer up en running na een impact op uw IT omgeving?

    Zijn er verbeterpunten in uw organisatie, dan kan Cervus uw partner in ICT worden.
Zakelijke telefonie oplossing

Zakelijke telefonie oplossing

Een zakelijke telefonie oplossing is niet meer wat het geweest is.
De bereikbaarheid van uw onderneming is belangrijker dan ooit!
Niet alleen de bereikbaarheid, maar ook de routering van inkomende oproepen is tegenwoordig van groot belang.

Zitten uw klanten te wachten op een keuzemenu of willen ze gewoon direct iemand spreken?

Cervus biedt u de telefonie aan die bij u past.

Internet, routers en netwerken

Internet, routers en netwerken

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder het Internet.
Organisaties zijn afhankelijk geworden van extern dataverkeer zoals e-mail, voice-over-ip telefonie, chat en regulier internet verkeer. Het is belangrijk dat al deze data snel op zijn plaats komt en veilig wordt verwerkt. Daarom is een snelle internetverbinding, een krachtige router met firewall en een snel netwerk erg belangrijk.

Zo blijft uw netwerk vrij van ongewenste indringers en kan uw organisatie maximaal profiteren van alle in en externe diensten.

Servers en werkstations

Servers en werkstations

De server is de spil in elke organisatie. Alle diensten in uw organisatie, maar ook alle werkstations zijn afhankelijk van deze server. Een goed presterende server zorgt voor een optimale prestatie in uw organisatie. Kwaliteit is ook erg belangrijk, haperende apparatuur kost tijd en productie. De server biedt ook veiligheid en kaders naar alle werkstations. Goede kwaliteit werkstations garanderen een lange levensduur en geven uw personeel meer werkplezier.

Beveiliging

Beveiliging

Door de ontwikkelingen op het Internet is beveiliging een van de belangrijkste punten in uw organisatie. Elke dag staat uw organisatie bloot aan de bedreigingen die via het Internet binnen kunnen komen. Virussen en aanvallen op de router maken communicatie of uw werkzaamheden onmogelijk.

Investeren in beveiliging is investeren in productiviteit.

Laat uw organisatie niet het slachtoffer worden van een digitale aanval.

Kenmerken van deze dienst

settings_applications

Windows server

De meeste servers werken tegenwoordig op het besturingssysteem Windows van Microsoft. Windows is een flexibele omgeving die op diverse manieren kan worden ingezet.Wilt u een file server, mail server, database server of terminal server, Windows maakt het mogelijk. Welke taak ligt er in uw organisatie voor een Windows server?

 
storage

Storage oplossingen

Naast een file server kunt u grote hoeveelheden data goedkoper opslaan in een NAS oplossing. Een NAS biedt uitgebreide functionaliteit en veilige opslagcapaciteit. Een NAS kan ook als back-up oplossing worden ingezet, waarbij meerdere NAS servers met elkaar communiceren op verschillende locaties.

 
wifi_tethering

Wireless netwerk

Onze moderne apparatuur is bijna altijd online. Daarom is een degelijk wireless netwerk erg belangrijk. Snelheid is niet meer het enige belang, ook de grote hoeveelheid apparaten dat zich aanmeldt op een accesspoint vormt een uitdaging. Business class apparatuur met hogere cliënt capaciteit, beter signaalsterkte en snellere doorvoer geeft uw organisatie de wireless flexibiliteit die uw organisatie nodig heeft, Zo bent u in uw vestiging overal online.

 
device_hub

VPN

Thuiswerken wordt steeds vaker toegepast, maar hoe wordt de server van uw organisatie benaderd? De veiligheid van de verbinding naar uw server is erg belangrijk. Wij adviseren om een VPN verbinding te gebruiken, dat is een veilige verbinding tussen de eindgebruiker en uw netwerk. Door deze VPN verbinding kan veilig worden ingelogd op uw server en loopt uw organisatie geen onnodige risico’s.

 
build

Remote support

Hulp op afstand bieden is snel en efficiënt. U betaalt geen voorrijkosten en wordt snel geholpen. De meeste vragen kunnen worden behandeld door middel van een remote sessie met het werkstation van de gebruiker. U vertelt wat uw wens is en de engineer kan de werkzaamheden uitvoeren alsof hij op uw locatie aan het werk is. Zo bespaart u tijd en onnodige kosten.

 
devices

Remote desktop server

Heeft elke werknemer in uw organisatie een eigen computer nodig? Heeft u veel werkplekken en wordt het onderhoud aardig complex, dan is een remote desktop server de oplossing voor uw organisatie. Alle computers kunnen de deur uit, want iedereen werkt centraal op de remote desktop server. Geen individueel onderhoud meer, maar een enkele Windows server die onderhouden dient te worden. Zo bespaart u veel op hardware en behoren de individuele problemen tot het verleden.